Nyhetsarkiv Barn och utbildning

Här hittar du äldre nyheter inom Barn och utbildning.

• Närundervisning kommunala högstadieskolor

Från och med måndag 19 april övergår Lidköping kommuns högstadieskolor till närundervisning.
  • Student 2021

Många elever och anhöriga frågar om genomförandet av studenten vid De la Gardiegymnasiet 2021.
  • Lunchlådor för distansstuderande vecka 8-12

Nu finns möjligheten att beställa lunchlådor. Erbjudandet gäller endast elever inskrivna på De la Gardiegymnasiet.
  • Skräpplockardagarna

Att hålla Lidköping rent och fint är viktigt av många anledningar, inte minst för syns skull. Nedskräpning är ett problem som sträcker sig längre än fimpen, plastpåsen eller glasflaskan som har slängts på marken och det är viktigt att vi tillsammans arbetar förebyggande med detta.

Nyheter sorterade på år och månad