Restaurang Hyllan

Välkommen till Restaurang Hyllan, Restaurang- och livsmedelsprogrammets egen restaurang. Här jobbar eleverna tillsammans med lärare som en del i sin utbildning.

Vackert upplagd maträtt på vit tallrik

Boka bord

Ring och boka bord 0510-77 07 14 eller maila till hyllan@utb.lidkoping.se

Öppettider hösten 2021

Vecka 43 - tisdag, onsdag, fredag (helgkasse take away)
Vecka 44 - höstlov
Vecka 45 - onsdag (take away)
Vecka 46 -stängt
Vecka 47 - onsdag (take away), torsdag, fredag
Vecka 48 - onsdag, torsdag, fredag
Vecka 49 - onsdag, torsdag (julmeny kvällstid), fredag (julmeny kvällstid)
Vecka 50 - stängt

Meny

Vår meny finns på vår Facebookssida Länk till annan webbplats. och vårt instagramkonto Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Följ oss gärna.

Att driva Restaurang Hyllan ingår som en del i våra elevers utbildning. Restaurangen drivs i de flesta fall som en lunchrestaurang med à la carte meny. Restaurang Hyllans öppetdagar styrs av skolans schema och innehållet i elevernas kurser. Därför skiljer sig menyerna från varandra, både prismässigt och innehållsmässigt.

I den dagliga driften av Restaurang Hyllan arbetar vi för att göra ett så gott och långsiktigt miljöarbete som möjligt. En betydande del av våra livsmedel är ekologiska, ofta närodlade samt säsongsanpassade.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: