• Start
  • / Öppet hus 17 november

Öppet hus 17 november

Onsdag 17 november klockan 16:45-20:00 hälsar vi dig som går i årskurs 9 och dina vårdnadshavare välkomna till vårt öppna hus på De la Gardiegymnasiet i Lidköping.

Är du nyfiken på De la Gardiegymnasiet och våra program?

Då ska du passa på att besöka oss den 17 november. Kolla in våra program, träffa elever och lärare, ställ frågor till studie- och yrkesvägledarna och titta runt på skolan.

Informationspass på programmen

Klockan 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:00 samt 19:30 informerar programmen om sin verksamhet. Du kan även gå runt på egen hand och bekanta dig med alla våra program.

OBS - Bygg- och anläggningsprogrammet inriktning Mark & Anläggning informerar och visar sin verksamhet på DLG Östra, Sockerbruksgatan 11.

Blir ni hungriga under kvällen bjuder Skolrestaurangen på mat. Även Café Klara och Café på G är öppna och serverar något gott att dricka.

Karta

Karta över De la Gardiegymnasiet Pdf, 79.3 kB, öppnas i nytt fönster.

Länkar

Program på De la Gardiegymnasiet
Filmer från programmen på De la Gardiegymnasiet
Studie- och yrkesvägledare på De la Gardiegymnasiet

Skuggning

Har du inte möjlighet att besöka oss den 17 november är du är välkommen till skolan för ett personligt besök. Kontakta din studie- och yrkesvägledare på grundskolan så hjälper de dig att boka in ett besök.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till Kontaktcenter på 0510-77 00 00 eller via kommun@lidkoping.se

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad: