Kontaktperson för dig med en funktionsnedsättning

En kontaktperson är en medmänniska och kompis som finns där för dig som har en funktionsnedsättning. Tillsammans kan ni delta i olika fritidsaktiviteter, ta en fika på stan eller gå på bio ihop. Kontaktpersonen är ett stöd i din vardag och ger dig möjlighet att få ett större socialt nätverk. Att få hjälp av en kontaktperson är helt kostnadsfritt.

Vem kan få en kontaktperson?

Du som tillhör LSS personkrets och som har behov av en kontaktperson.

Var ansöker jag om en kontaktperson?

Vänd dig till en av våra LSS-handläggare för att ansöka om en kontaktperson.